19kala

نقد و بررسی کامل گوشی نوکیا 7 پلاس:

شرکت فلاندینوکیادر سال 65 در یکی از شهرهای فلاند تاسیس شد نام این شرکت از نام رودخانه Nokiavirta گرفته شده است اما قبل از آن نیز در سال 1960 تمرکز عمده نوکیا بر ایجاد شبکه ها و تولید تلفن بوده است. در حقیقت این شرکت توانست در سال 1987 نام خود را به رسمیت بشناسد. بعد از آن فروش موبایل های نوکیا به مقدار چشمگیری افزایش یافت به طوری که در اواخر دهه 90 در این حوزه یکی از شرکت های مهم بازار به حساب می آمد اما بعد از آن به دلیل تشدید رقابت در این بازار و نوآوری هایی که سایر برندها از جمله سامسونگ، اچ تی سیو سونیو اپل در محصولات خود ارائه دادند سهم نوکیا از این بازار کمتر شد.

19kala

به منظور ترقی و پیشرفت در بازار، در سال، 2011 مدل های لومیا را روانه بازار کرد. چندی طول نکشید که برخی اتفاقات این شرکت را در میدان رقابت کنار زد و جایگاه این شرکت تنزل چشمگیری پیدا کرد. اما این روزها این شرکت با همکاری شرکت، HMD و معرفی برخی از مدل های خود این برند را دوباره در بازار موبایل مطرح کرده است. ممکن است نوکیا در بازار موبایل پیشرو نباشد اما اخیرا با معرفی محصولات جدید خود سعی کرده موقعیت خود را در این بازار رقابتی ارتقاء بخشد.

این شرکت به دنبال تثبیت موقعیت خود در بازار در نمایشگاه بین المللی موبایل در بارسلونا چندین مدل از گوشی های خود از جمله نوکیا 8را معرفی کرد. نوکیا 7 پلاس، میان رده ای است که به همراه مدل های دیگری چون نوکیا 6 و نوکیا 8 سیروکو در فوریه سال 20 عرضه شده و در قبال خصیصه های بسیار خوب و کیفیت ساخت عالی پرچسب قیمتی بسیار خوبی هم دارد. نرم افزار Android One هم به روز رسانی های به موقع و خوبی را اطمینان داده است. در اکثر عملکردها نسخه خام این رابط کاربری کفایت کرده و بسیار خوب و مرتب به نظر می رسد.

طراحی:

برخلاف بسیاری از برندهای مطرح بازار که در ساخت بدنه از شیشه استفاده کرده اند نوکیا 7 پلاس از ف ساخت شده است. این ف آلومینیوم سری 6000 بوده و بر روی آن از پرداخت مشابه پلاستیک مات استفاده شده است. این ماده به همراه نوارها و خطوط مسی حس بسیار خوبی را به کاربر منتقل می کند. ابعاد آن 158.4*75.6* 8 میلی متر و وزن آن برابر با 3 گرم است. این ابعاد به همراه نسبت :9 خاصیت ارگونومیکی خوبی را برای این مدل به ارمغان آورده است. از نظر ابعاد و اندازه می توان گفت که مشابه به سامسونگ گلکسی ای 8 بوده و در رنگ های سفید و مشکی عرضه شده است.

19kala 19kala

این موبایل میان رده نوکیا یک پنل کشیده را به خدمت گرفته که با به کارگیری نسبت :9 توانسته 77.2 درصد از پنل جلو را به خود اختصاص دهد. زوایای این صفحه نمایش نیز به صورت منحنی است اما جای انگشتان دست بر روی پوشش آن می ماند که مشکل بسیار بزرگی به حساب نمی آید به این دلیل که این روزها حتی برخی از پرچمدارانی که از شیشه ساخته شده اند نیز این مشکل را دارند. پوشش گوریلاگلس 2.5D در پنل جلو علاوه بر مقاومت حس بسیار خوبی را هم به کاربر منتقل می کند. کلیدهای کنترل حجم صدا و پاور از جنس ف ساخته شده و در سمت راست آن قرار گرفته است و به راحتی قابل لمس بوده و بازخورد خوبی نیز دارند. در لبه پایین درگاه Type-C USB و یک اسپیکر قرار گرفته است.

دوربین دوگانه در مرکز پنل عقب متمایل به لبه بالایی قرار داشته و کمی حالت برجسته دارد و فلش دوربین نیز خارج از ماژول آن و درست در کنار آن قرار گرفته است. سنسور اثر انگشت نیز به صورت دایره ای طراحی شده و درست در زیر ماژول دوربین قرار داده شده است. فریم ماژول دوربین و قاب سنسور اثر انگشت هر دو از فی مس استفاده کرده که جلوه بسیار خاصی داشته و توانسته با قاب استفاده شده هماهنگی خوبی ایجاد کند که حس خوبی را به کاربر منتقل می کند.

19kala 19kala
19kala 19kala

صفحه نمایش:

  • پنل 6.0 اینچی با رزولوشن 1080*2160
  • رنگ های شارپ و جذاب

همان طور که در بالا اشاره شد این موبایل میان رده نوکیا از نسبت :9 بهره برده و با ارتفاع زیادی که دارد در دسته نمایشگرهای کشیده قرار گرفته و به طور کلی 77.2% از پنل جلو را به خود اختصاص می دهد. اندازه آن 6.0 اینچ و رزولوشن 1080 * 2160 پیکسل و تراکم پیکسلی 403 پیکسل بر اینچ را ارائه می دهد. نوع این پنل نیز IPS LCD است. ارائه تصاویر روشن و شارپ از جمله قابلیت های آن محسوب می شود. با توجه به میزان روشنایی آن ممکن است در نور مستقیم خورشید خوانش خوبی نداشته باشد.

19kala

در تست هایی که انجام گرفته مشخص شده که حداکثر روشنایی که ارائه می دهد در حدود 306 نیت بوده که در مقایسه با سایر محصولات موجود در بازار در این محدوده قیمت روشنایی زیادی به حساب نمی آید. به طور کلی روشنایی این صفحه نمایش از گوشی های دیگری چون سونس اکسپریا ایکس 2 اولترا کمتر است. برای مثال روشنایی نمایشگر LG

g7 تا 1000 نیت می رسد اما این نکته را نباید فراموش کرد که این تنها یک میان رده بوده و در این بخش عملکرد و حتی ارائه رنگ مشکی آن نسبت به سایر میان رده ها رضایت بخش تر است. این بار امکان تنظیم تن رنگی وجود نداشته اما از خصیصه Night Light برخوردار بوده بنابراین در طول شب نور مضر آبی را به حداقل رسانده از این رو چشم ها را آزار نمی دهد.

سخت افزار و عملکرد:

bull;تراشه Snapdragon 660 به همراه 4 گیگابایت رم
bull;عملکرد روان
bull;عملکرد میانگین در سایت های معیار

در حالی که هم خانواده آن یعنی Nokia 8 Sirocco دارای تراشه Snapdragon 835 بوده نوکیا 7 پلاس قیمت کمتری داشته و طبیعی است که از تراشه به نسبت پایین تری هم استفاده کند. از این رو تراشه Snapdragon 660 به همراه 4 گیگابایت به خدمت گرفته شده است. گرچه یک چیپست میان رده بوده اما از لحاظ بسیاری عملکرد رضایت بخشی دارد. در حقیقت به دلیل عدم وجود آنتی ویروس و پوسته سفارشی، در برخی از موقعیت ها نوکیا 7 پلاس حتی سریعتر و پاسخ گو تر از Galaxy S9 Plus عمل می کند. این مدل در سایت معیار AnTuTu امتیازی برابر با 134,459 داشته در حالی که امتیاز Huawei P9 برابر با 125,332 و امتیاز Samsung Galaxy S7 Edge برابر با 154,394 است .

به علاوه، امتیاز نوکیا 7plus در بخش چند هسته ای ها برابر با 5,247 است. پردازنده آن نیز 8 هسته ای از نوعKryo 260 بوده که 4 هسته آن با سرعت 2.2 و 4 هسته دیگر با سرعت 1.8 گیگاهرتز کار می کنند. پردازنده گرافیکی به کار رفته در آن نیزAdreno 512 است. حافظه در نظر گرفته شده برای آن نیز 64 گیگابایت بوده اما با استفاده از درگاه سیم کارت دوم و پشتیبانی از کارت حافظه microSD می توان حافظه آن را تا 256 گیگابایت ارتقاء داد.

نرم افزار:

یکی از نکات منحصر به فرد در رابطه با گوشی های جدید نوکیا این است که این مدل ها با اندروید خام گوگل اجرا می شوند. نوکیا نسخه 8.1 (Oreo) از Android One و رابط کاربری vanilla UI را به کار گرفته که شباهت بسیار زیادی با مدل های Pixel دارد. قابلیت هایی چون Gmail، Google Play Music و Google Drive در نوکیا 7 پلاس وجود دارد.

19kala

به طور کلی از لحاظ طراحی بسیار خوب و مرتب بوده و به طور کامل از Google Assistant پشتیبانی می کند. این دستیار هوشمند قابلیت پشتیبانی از محدوده وسیعی از دستورات صوتی را داشته که تنها با فشار دادن دکمه هوم در پایین پنل جلو فعال می شود. همچنین با سوایپ به راست صفحه اصلی به Google hub رفته جایی که قرار ملاقات ها و مقالات خبری و گزارش های آب و هوایی پخش می شوند. از آنجایی که از نسخه خام رابط کاربری استفاده شده از زمان عرضه این محصول به طور منظم به مدت 2 سال به روز رسانی می شود. علاوه بر این از آنجایی که این شرکت از پوسته رابط کاربری سفارشی نوکیا استفاده نکرده بسیار سریع تر از سایر شرکت هایی که رابط کاربری سفارشی خود را به خدمت گرفته اند به روزرسانی می شود. برای مثال Samsung ،Sony ،HTC برای متمایز ساختن خود از سایر رقبا تغییرات زیادی را در رابط کاربری خود اعمال کرده اند.

19kala

عملکرد تماشای فیلم ، پخش موزیک و بازی:

19kala

این روزها صنعت موبایل سازی به مقدار زیادی به سمت پنل هایی با نسبت تصویر :9 روی آورده که به نحو قابل توجهی عملکرد تماشای فیلم ها و بازی ها را بهبوده بخشیده و نمایشگرهای بزرگ تر و پهن تر و متعاقبا زاویه دید بهتر تجربه لذت بخش تری را برای ما ارائه خواهند داد. در رابطه با کیفیت صدا خاطر نشان می شود که نوکیا از جک 3.5 میلی متری صدا پشتیبانی می کند بنابراین به راحتی به انواع هدفون ها متصل می شود. هدفون های بی سیم نیز ممکن است کمی خش داشته باشد اما ارتباطات سیمی فواید بسیاری را در رابطه با کیفیت صدا ارائه داده و کاملا رضایت بخش است. جایگاه اسپیکر باعث شده در زمان استفاده از صفحه نمایش به صورت افقی توسط کف دست پوشیده شود. در رابطه با عملکرد بازی آن نیز این نکته را می بایست بدانید که فقدان پردازش گرانت باعث شده که در اجرای برخی عنوان های سنگین لگ وجود داشته باشد. در نتیجه در اجرای بازی هایی مثل Player Unknown's Battlegrounds ممکن است برخی از جزئیات گرافیکی نمایش داده نشود.

دوربین:

19kala

لنز استفاده شده در این نوکیا 7 پلاس مشابه لنز به کار رفته در Nokia 8 Sirocco بوده و از جنس Zeiss optics است. دوربین اصلی یک لنز زاویه باز 12 مگاپیکسل با دیافراگم f/1.75 و یک لنز تله فوتو 13 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.6 را به خدمت گرفته است. کیفیت عکس های گرفته شده قطعا نسبت به بسیاری از موبایل هایی که در این رنج قیمت قرار دارند به مقدار قابل توجهی بهتر است. در حضور نور کافی، هر کدام از این دوربین ها می توانند عکس هایی با رنگ های جذاب ثبت کرده و ثبت جزئیات نیز خوب است. گرچه این دوربین به پای گوشی های اندروید پرچم دار نمی رسد اما عملکرد آن فراتر از انتظار است. حتی از حالت بوکه نیز پشتیبانی می کند در این حالت برای تشخیص فاصله میان سوژه ها و اعمال اثر بلور در پشت زمینه از دو دوربین استفاده کرده است.

از آنجایی که همه اینها به کمک نرم افزار انجام می گیرد برای تشخیص آنچه که در پشت زمینه قرار داشته و آنچه که بعد از آن قرار می گیرد از هر دو دوربین استفاده می کند. بنابراین در برخی موارد ممکن نتایج خیلی رضایت بخش نباشد. اما سیستم نوکیا، به خوبی سیستمی است که در گوشی های سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس و OnePlus 5T مورد استفاده قرار گرفته است. ارتقاء این دوربین قابل مقایسه با مدل های قبلی نوکیا از جمله نوکیا 8 بوده و نسبت به آنها ارتقاء قابل توجهی پیدا کرده است. برای مثال این بار استفاده از فاصله کانونی های متفاوت بزرگنمایی بدون افت کیفیت را برای آن به ارمغان آورده و قابلیت بزرگ نمایی تا 2 برابر را دارد. اما ارائه رنگ ها گرچه جذاب و خیره کننده بوده ولی تا اندازه ای غیر واقعی به نظر می رسد.

19kala

اما زمانی که نور کافی موجود نباشد کیفیت عکس ها به نحو قابل توجهی کاهش یافته، نویز عکس ها بیشتر شده و جزئیات به خوبی ثبت نمی شوند. دوربین سلفی به کار رفته در این محصول میان رده نوکیا یک سنسور 16 مگاپکسلی است. این دوربین نیز همانند دوربین اصلی در حضور روشنایی کافی و در طول روز عکس های بسیار جذاب به همراه جزئیات عالی را ثبت می کند از اثر بوکه نیز پشتیبانی می کند اما در مقایسه با سایر گوشی هایی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند ممکن است عملکرد ضعیف تری را از خود نشان دهد. همچنین از حالت تصویر دوگانه نیز برخوردار است.

باتری:

یکی از نقاط برجسته نوکیا 7 پلاس باتری به کار رفته در آن است. در واقع از یک باتری 3800 میلی آمپری بهره برده اما انتظار می رود که عملکردی در حد Samsung Galaxy S9 Plus را ارائه دهند. به طور کلی در حد عملکرد پرچم دارانی در نظر گرفته می شود که به باتری 3500 میلی آمپری تجهیز شده اند. بازده این باتری هم به این صورت است که در کاربردهای معمولی به طور میانگین یک روز کامل بدون نیاز به شارژ مجدد می توان از آن استفاده کرد. همچنین در یکی از تست های انجام شده مشخص شده در زمان، پخش ویدئو HD با حداکثر حجم صدا، به مدت 90 دقیقه تنها % از شارژ خود را از دست داده است. به علاوه از قابلیت شارژ سریع نیز پشتیبانی می کند از این رو در حداقل زمان ممکن شارژ می شود اما از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند.

نتیجه گیری:

Nokia 7 Plus، به طور کلی در بین گوشی های میان رده و پرچم دار قرار می گیرد و قابلیت هایی چون باتری بزرگ، دوربین دوگانه و نسبت تصویر :9 و اندروید وان نسخه Android Oreo، از جمله قابلیت های آن است.

19kala

نقاط قوت:

نقاط ضعف:

صفحه نمایش بزرگ و ارائه تصاویر شارپ کثیف شدن بدنه ناشی از اثر انگشت
طول عمر باتری شگفت انگیز عدم پشتیبانی از گواهینامه مقاومت در برابر گردوغبار و آب
استفاده از رابط کاربری اندروید وان
مقاوم

خرید پرایم پابچی موبایل با ارزان ترین قیمت

بروزترین قیمت موبایل نوکیا در سال 99

گوشی های میان رده برند سامسونگ

معرفی قیمت و مشخصات گوشی بلو bhu

آموزش کامل نصب بازی پابجی موبایل بر روی سیستم

آموزش کامل حل مشکل ویس در بازی پابجی موبایل برای گیمرهای مبتدی

ثبت نام در بازی پابجی موبایل در چند ثانیه

های ,نوکیا ,نیز ,استفاده ,ها ,بوده ,می کند ,را به ,که در ,نوکیا 7 ,در این ,رابط کاربری سفارشی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


salamat24 طراح و توسعه دهنده وب 2023 شیک دیزاین تعمیرات آیفون تصویری در تهران 44532305 اخبار باز های کامپیوتری fatemehchekin لینک عضویت در کانال های سکسی تلگرام سبزه زار learnlanguages تازهای سلامت و پزشکی
دزدگ